Este foarte important sa folosesti beton hidroizolat. Acest procedeu este unul simplu de realizat si se poate face inainte de a fi turnat. El se amesteca si se combina cu anumite substante care determina formarea unor cristale ce resping apa. Astfel, chiar daca apar crapaturi in beton dupa o anumita perioada de timp, vor fi umplute de prezenta acestor cristale care se formeaza imediat ce simt nevoia sa umplu un spatiu de acest gen. Betonul o sa reziste pentru foarte mult timp in acest mod si o sa poti sa te bucuri de constructia aleasa ani de zile. Statie Beton este locul de unde poti cumpara beton de cea mai buna calitate. O sa descoperi mai multe categorii de beton pe site si o sa poti alege ceea ce se potriveste pentru constructia pe care vrei sa o finalizezi. Poti selecta betonul care este perfect pentru un subsol, pentru piscina ta sau pentru alte tipuri de locatii care au nevoie de hidroizolare. De exemplu, poti cumpara Beton B350, care este un produs de calitate, cu o rezistenta foarte mare, si care este utilizat si pentru constructii mai mari, care au nevoie de durata de viata indelungata. Acceseaza site-ul Statiebeton.ro pentru a afla mai multe detalii si pentru a cere informatii legate de preturile produselor, in functie de proiectele tale. Iata care este importanta hidroizolarii betonului si care sunt solutiile pe care le poti avea daca nu ai hidroizolat inca de la inceput:

Importanta hidroizolarii betonului

Este foarte important sa folosesti beton hidroizolat inca de la inceput. Procedeul este simplu de realizat, fiind folosit in foarte multe tipuri de constructii. Astfel, poti utiliza un asemenea beton pentru turnarea placilor de subsol, pentru piscine, pentru repararea unei sparturi ce are loc intre partea de pardoseala si partea ce tine de peretele propriu-zis. Este bine sa folosesti un amestec de acest tip pentru orice fel de proiect pentru ca betonul o sa fie foarte rezistent in timp si pentru ca o sa fie simplu de facut si costurile sunt usor de accesat.

Care sunt avantajele unei constructii care a folosit hidroizolarea betonului

Un prim avantaj al unei constructii cu hidroizolarea betonului folosit, este acela ce tine de durabilitate. Betonul o sa fie foarte bine pregatit pentru prezenta aepi si pentru micile crapaturi care apar. Ele vor fi umplute prin formarea acestor cristale. De asemenea, daca alegi hidroizolarea direct din beton, nu trebuie sa mai investesti in alte materiale ulterior.

Care sunt aspectele negative ale betonului care nu a avut parte de hidroizolatie

Un beton fara hidroizolatie se crapa mai repede si absoarbe usor apa. Astfel, deteriorarea este mare, iar inflitratiile sunt prezente, indiferent de situatie.

Ce se poate face in situatia in care betonul nu a fost hidroizolat? Care sunt solutiile existente?

Daca ai folosit beton care nu a fost hidroizolat, poti sa faci acest lucru ulterior prin exteriorul fundatiei prin membrana pensulabila sau prin punerea unui strat de beton suplimentar. Exista si posibilitatea de a reface si de a adauga anumite intariri ale structurii.